Duo Ies Muller & David Munnelly

Het Duo Muller & Munnelly werd gevormd door hun gezamelijke liefde voor het presenteren van diep gewortelde muziek in hun eigen iconische stijl. Zowel Ies als David kwamen op heel jonge leeftijd in aanraking met folk muziek, maar vanuit verschillende achtergronden. Terwijl Ies veel verschillende stijlen te horen kreeg en op zoek ging naar de wortels, kwam David ironisch genoeg precies van de andere kant. Hij begon bij de wortel van de traditie om zich daarna steeds breder te ontwikkelen.

Ies Muller: houten dwarsfluiten
David Munnelly: diatonische accordeon

Duo Ies Muller & Philip Masure

Isaac en Philip leerden elkaar kennen via de Ierse muziek waarin ze beiden zeer actief zijn, en stonden samen op heel wat internationale podia met groepen waaronder Hot Spoons, Urban Trad, David Munnelly…
Naast Ierse en Bretonse muziek is de invloed van veel verschillende stijlen terug te vinden, waardoor hun optredens steeds verrassend en gevarieerd zijn.

Isaac Muller : houten dwarsfluiten, whistles
Philip Masure : gitaar, cittern, zang

Website Duo M&M

Duo Ies Muller & Reint van den Brink

Oost en west ontmoeten elkaar in de muziek van dit duo, met invloeden uit Bretagne, Ierland, India, en de Ottomaanse traditie. Ies Muller (houten dwarsfluiten, whistles) en Reint van den Brink (gitaren, oud, saz) verkennen de rijkdom aan klank, ritmes en melodieën in traditioneel repertoire en eigen composities.

Helen Flaherty Band

Prachtige meerstemmige zang en vlammende melodiën, de Helen Flaherty Band heeft het allemaal. Puttend uit het hart van hun gecombineerde repertoire staan deze vier ervaren topmuzikanten garant voor een schitterend concert.

Helen Flaherty: zang, bodhran
Siard de Jong: viool, cittern, zang
Philip Masure: gitaar, cittern, zang
Ies Muller: fluiten, zang

Urban Trad

Traditionele muziek voor de 21ste eeuw. Met een combinatie van akoestische instrumenten, uitgekiende zanglijnen, een gedreven ritmesectie en moderne loops, brengt Urban Trad een unieke klank die alle leeftijden en bevolkingsgroepen raakt.

Spoedig meer!