Duo Ies Muller & David Munnelly

Duo David Munnelly & Ies Muller

In het duo Muller& Munnely komt de gezamenlijke liefde voor diep gewortelde folkmuziek tot uiting. David groeide op omringd door traditionele Ierse muziek van county Mayo. Ies op zijn beurt werd meer en meer aangetrokken door de wortels van de Ierse muziek.

Terwijl traditionele Ierse muziek de belangrijkste basis blijft, spelen ze heel eigen muziek in een onnavolgbare stijl waarin invloeden doorklinken uit onder andere jazz, Bretonse muziek en klassieke muziek. Dwarsfluit en accordeon zoals u niet eerder hoorde! 

Ies Muller: houten dwarsfluiten
David Munnelly: diatonische accordion, zang

Duo Hamid Reza Behazadian & Ies Muller

Duo Hamid Reza Behzadian & Ies Muller

Een ontmoeting van uitersten! Hun spel leunt op rijke tradities: folkmuziek uit Iran, India, Ierland en Bretagne, Blues... Hamid groeide op met de klanken van de Perzische muziek om zich heen en verdiepte zich later in Blues en Indiase muziek op slidegitaar. Ies heeft zich gespecialiseerd in Ierse en Bretonse muziek op houten dwarsfluiten.

Hamid Reza Behzadian: slidegitaar, mondharmonica
Ies Muller: houten dwarsfluiten

Duo Hamid Reza Behazadian & Ies Muller

Laouen

De wegen van Bert en Ies kruisten elkaar al vaak in allerlei projecten, en het werd hoogste tijd voor een duo. Voilá, hier is het! In een  fijne dynamische melange vloeien Bretonse, Franse en Ierse melodieen, traditioneel en eigen werk, naadloos in elkaar over. De muziek van dit duo brengt je naar een andere wereld en nodigt meteen uit tot dansen.

Bert Leemans: chromatische accordeon
Ies Muller: houten dwarsfluiten, bombarde

Duo Ies Mulller & Philip Masure

Duo Ies Muller & Philip Masure

Ierse en Bretonse muziek op dwarsfluit en gitaar. Philip en Ies speelden samen in groepen als Hot Spoons en Urban Trad. In het duo Muller & Masure komen ze perfect tot hun recht. Ies wordt beschouwd als een van de beste folkfluitisten van de lage landen, en Philip is een meester in de Keltische muziek op gitaar. Samen staan ze garant voor Ierse en Keltische folkmuziek van topkwaliteit, met een verrassend en gevarieerd repertoire!

Ies Muller : houten dwarsfluiten, whistles
Philip Masure : gitaar, cittern, zang
Website Duo M&M

The Helen Flaherty band

The Helen Flaherty Band

Prachtige meerstemmige zang en vlammende Schotse en Ierse melodiën, de Helen Flaherty Band heeft het allemaal! Puttend uit het hart van hun gecombineerde repertoire staan deze vier ervaren topmuzikanten garant voor een schitterend folkconcert.

Helen Flaherty: zang, bodhran
Siard de Jong: viool, cittern, zang
Philip Masure: gitaar, cittern, zang
Ies Muller: fluiten, zang

Duo Ies Muller en Reint van den Brink

Duo Ies Muller & Reint van den Brink

Oost en west ontmoeten elkaar in de folkmuziek van dit duo, met invloeden uit Bretagne, Ierland, India, en de Ottomaanse traditie. Ies Muller (houten dwarsfluiten, whistles) en Reint van den Brink (gitaren, oud, saz) verkennen de rijkdom aan klank, ritmes en melodieën in traditioneel repertoire en eigen composities.

Reint van den Brink: gitaren, oud, saz
Ies Muller: houten dwarsfluiten, whistles