Ierse muziekworkshops

– Voor dwarsfluit, tin-whistle en low-whistle

Fluitworkshop Ierse muziek door Ies Muller tijdens Neflac zomeracademie 2016

Ik verzorg Ierse fluitworkshops voor cursisten op alle niveaus, zowel op dwarsfluit als op tin-whistle en low-whistle. Deze workshops kunnen een eerste kennismaking zijn met deze instrumenten, of juist een verdere uitdieping van bijvoorbeeld ornamenten, ritme, repertoire…

– Voor alle instrumenten

Ik verzorg Ierse muziekworkshops voor allerlei instrumentalisten. Beginnend of gevorderd, voor iedere groep wordt een workshop op maat verzorgd.
Voor leerlingen van muziekscholen was een kennismaking met Ierse muziek vaak heel inspirerend. Spelers van Ierse muziek waren blij me nieuwe tunes en Ierse technieken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijs voor deze Ierse workshops:
info@iesmuller.com

Lovende reactie op Ierse fluitworkshop:

De Ierse muziek workshop bij de Nederlandse Fluit Academie was een groot succes. We hebben lovende reacties van alle deelnemers (tussen 13 en 30 jaar) gehoord in onze feedback. Het was een fantastisch mix van iets over de achtergrond van deze muziek leren, het instrumentarium beter leren kennen en van dichtbij zien en horen, zelf (samen) spelen en leren versieren van mooie, relatief eenvoudige Ierse melodieën. En ten slotte een schitterend, boeiend concert… We konden onze voeten niet stilhouden!! Écht een aanrader!

Emily Beynon
Eerste fluitist Koninklijk Concertgebouworkest, muzikaal leider Nederlandse Fluit Academie