header-lessenIes heeft ruime ervaring met het geven van lessen op dwarsfluit, tinwhistle en lowwhistle voor alle niveaus, zowel individueel als aan groepen. Individuele lessen Tijdens deze lessen wordt vanuit de behoefte van de leerling gewerkt aan bijvoorbeeld specifiek Ierse technieken en ornamenten en natuurlijk het aanleren van mooie melodieën. Voor leerlingen die een klassieke opleiding achter de rug hebben kan het interessant zijn kennis te maken met voor hen ongebruikelijke methoden zoals het aanleren van repertoire op het gehoor, ritmisch gebruik van adem en een andere toon en klankkleur.

Workshops Ook lessen voor grotere groepen behoren tot de mogelijkheden. Ies heeft regelmatig workshops verzorgd voor zowel beginners als gevorderden. Hij heeft veel te bieden aan mensen die al met Ierse muziek en fluit bezig zijn. Maar ook voor leerlingen van een muziekschool kan het heel leuk en inspirerend zijn om eens kennis te maken met een heel anderen manier van spelen.

In iedere situatie wordt er naar gestreefd zo veel mogelijk een les op maat te leveren.

Tarieven Per les van 45 minuten: €30,00. Workshops en groepslessen: in overleg.

Wat anderen zeggen...

De Ierse muziek workshop bij de Nederlandse Fluit Academie was een groot succes. We hebben lovende reacties van alle deelnemers (tussen 13 en 30 jaar) gehoord in onze feedback. Het was een fantastisch mix van iets over de achtergrond van deze muziek leren, het instrumentarium beter leren kennen en van dichtbij zien en horen, zelf (samen) spelen en leren versieren van mooie, relatief eenvoudige Ierse melodieën. En ten slotte een schitterend, boeiend concert… We konden onze voeten niet stilhouden!! Écht een aanrader! Emily Beynon Eerste fluitist Koninklijk Concertgebouworkest, muzikaal leider Nederlandse Fluit Academie